Kategorier
Nyheter

Brovallen Design söker mekaniker/plåtslagare

Vill du jobba i en omväxlande/spännande miljö med stora utvecklingsmöjligheter?
Vi behöver förstärka med en engagerad medarbetare till vår verkstad i Brovallen.

Om oss
Vi är ett modernt verkstads-bilracing-eventföretag som startade 1974, och omsätter cirka 10 miljoner årligen. Verksamheten består främst av arbete med specialbilar både inom racing men även en del entusiastbilar. Vi har varit en del av STCC sedan 1999 och varit ett av de mest stabila teamen genom åren. Detta är ett jobb med stora utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som mekaniker och plåtslagare på verkstaden i Brovallen med förekommande bilmärken. Består i alla varierande fordonsskador som reparations- och karosseriarbeten. Du bör ha erfarenhet av de senaste reparationsmetoderna, att arbeta med riktbänkar och båda stora och små skador. Tjänsten innefattar även förekommande arbetsuppgifter i verkstaden som till exempel motor- och växellådsarbeten. Du ingår även i teamet som följer med ut på race-tävlingar inom STCC etcetera. Tjänsten är på heltid.

Din profil
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, självgående, noggrann och initiativtagande. Vi vill att du är strukturerad och kan hålla ordning och reda. Att jobba i emellanåt högt tempo och att vara en lagspelare är något du trivs med, och att du har ett genuint intresse för ditt arbete.
Önskvärd bakgrund utbildning och erfarenhet inom fordon, mekaniker, bilplåt eller liknande. Du behöver prata och skriva engelska och ha B-körkort. Meriterande är om du har BE, C, CE-körkort samt pratar och skriver tyska, CAD är meriterande.

Intervjuer sker löpande, så mejla in din ansökan så snart som möjligt.
För eventuella frågor kontakta Tobias Johansson, 070-5866020

Välkommen med din ansökan!
Brovallen Design AB, Snickerivägen 6, 775 96 Krylbo