Kategorier
Nyheter Pressmeddelanden Brovallen Design

Kressner tar sig an Kanonloppet fylld av självförtroende

Det har gått några veckor sedan Reuben Kressners succé i Falkenberg då han tog sin första pallplats i STCC. Men nu är vilan över, till helgen är det dags för Kanonloppet i Karlskoga.
– Jag kommer till Karlskoga med en bra känsla i kroppen, säger Kressner.

Storteamen PWR och Volkswagen Dealer Team har varit svårslagna under årets STCC-säsong. De har lagt beslag på alla pallplatser, utom två. Mattias Andersson (Honda) och Brovallen Design-föraren Reuben Kressner är de enda som lyckats bryta dominansen.
– Jag har fått lite vila och hunnit tänka igenom allt som hände i Falkenberg. Mitt självförtroende är bra men det gäller ändå att ha realistiska förväntningar på resultatet i Karlskoga. Självklart siktar jag så högt jag kan men det viktigaste för mig är att vara bästa Audi, säger han.

Film från succéhelgen i Falkenberg

 

Tidsschema Kanonloppet 11-13 augusti

Fredag 11 augusti

17.00: Test 1 (60 min)

Lördag 12 augusti

12.30: Test 2 (60 min)
15.45: Kval, Q1, Q2 och Q3 (40 min)

Söndag 13 augusti

11.00: Race 1 (13 min)
13.45: Race 2 (17 min)
15.55: Race 3 (21 min)

STCC I TV

Sveriges Television livesänder tävlingarna i såväl SVT1 som SVT Play 13.30-16.30 på söndag